سرورهای موجود کنونی ایران ترکیه هتزنر آلمان آلمان پورت ده گیگ هلند

 

در سی پنل گزینه ای به اسم filemanager وجود دارد که از طریق آن می توان فایل های خود را از یک عکس گرفته تا یک اسکریپت و یا سیستم مدیریت محتوایی مانند وردپرس روی هاست خود آپلود نمایید . تا بعدا بتوانید از آن ها استفاده کنید یا اقدام به نصب اسکریپت نمایید . در آریانت قصد داریم با یکدیگر گزینه های مختلف فایل منیجر در سی پنل را مرور کنیم .

ابتدا در سی پنل خود روی گزینه filemanager  کلیک کنید :

filemanager

 

حال وارد بخش فایل منیجر هاست خود شده اید ، برای کار روی محتویات هاست خود حتما وارد پوشه public_html شوید .

publichtml

 

 

فایل های درون این پوشه از طریق دامنه شما قابل دسترس و نمایش هستند . توضیح منو های بالای فایل منیجر و امکاناتی که از طریق آن قابل دسترس هستند به شرح زیر است :

filemanager-menus

گزینه File : یک فایل با پسوند دلخواه در مسیر مد نظر شما ایجاد می کند .

گزینه Folder : یک پوشه در مسیر مد نظر شما ایجاد می کند .

گزینه Copy : می توانید ابتدا فایل خود را انتخاب کرده ، سپس با کلیک روی این گزینه و انتخاب مسیر یک کپی از فایل یا فایل های انتخاب شده به مسیری که وارد کرده اید ایجاد شود .

گزینه Move : می توانید ابتدا فایل یا فایل های خود را انتخاب کرده ، سپس با کلیک روی این گزینه و انتخاب مسیر تمامی فایل یا فایل های انتخاب شده به مسیری که وارد کرده اید منتقل می شوند .

گزینه Upload : یکی از مهمترین بخش های فایل منیجر می باشد که با کلیک روی آن وارد بخش آپلود شده و می توانید فایل های خود را آپلود کنید .

گزینه Download : فایل یا فایل هایی را که انتخاب کرده اید روی سیستم خود می توانید دانلود کنید .

گزینه Delete : فایل یا فایل هایی را که انتخاب کرده اید را می توانید کلا حذف کنید یا به سطل آشغال انتقال دهید .

گزینه Restore : در صورتی که فایل حذف شده را به سطل آشغال انتقال دهید ، می توانید با این گزینه آن را برگردانید . برای این کار باید به قسمت View Trash مراجعه کنید و فایل یا فایل هایی را که میخواهید برگردد را انتخاب و سپس گزینه restore را انتخاب کنید .

گزینه Rename : فایل انتخاب شده را می توانید با استفاده از این گزینه تغییر نام یا پسوند بدهید .

گزینه Edit : با انتخاب این گزینه چیزی شبیه notepad بازی می شود و می توانید فایل خود را ویرایش کنید.

گزینه Html Editor : این گزینه مشابه گزینه Edit می باشد با این تفاوت که ویراشگر پیشرفته تری جهت ویرایش فایل در اختیار ما قرار می دهد .

گزینه Permissions : با انتخاب فایل مربوطه و انتخاب این گزینه می توانید دسترسی های مربوط به خواندن ، نوشتن و یا اجرا کردن فایل را ویرایش کنید .

گزینه View :  جهت مشاهده محتویان فایل انتخاب شده به کار می رود .

گزینه Extract : در صورتی که فایل فشرده ای را بر روی هاست خود آپلود کرده باشید ،  می توانید فایل را انتخاب نموده و با کلیک بر روی این گزینه آن را از حالت فشرده خارج کنید .

گزینه Compress : در صورتی که قصد داشته باشید فایل یا فایل هایی که روی هاست دارید را فشرده کنید . می توانید آن ها را انتخاب کرده و سپس روی این گزینه کلیک کنید تا فایل فشرده ساخته شود .